Имейл: sales@dimeko.com

Нашите клиенти

Дори само нашите топ 20 клиента
представляват вече 60% от българския пазар

ДИМЕКО И ИНТЕГРАТОРИ

Създаваме проекти свързани с различни маркетинг материали за точката на продажба независимо от естеството на продуктите – всичко от продукти за лична хигиена до напитки, като бира и вино.

В продължение на 15 години поддържахме непрестанно пратньорство с Монделез EAM/България. Придобихме професионални умения свързани с вътрешните корпоративни процедури на клиента, ценови оферти (Lock it), изисквания за доставка (вкл. опаковане, транспортиране, срокове на доставка, дестинации), както и други ключови елементи свързани с успешното провеждане на маркетинг кампаниите.

Партньорството между Total Marketing Support Ltd (Глобален Маркетинг интегратор за Монделез) и Димеко МЖ започна преди 6 години и от тогава съвместно осъществихме значителен брой нови и уникални проекти (като цяло, повече от 500 различни маркетинг материали).

В последните години, също така работим успешно с други глобални интегратори като Adare International (за Nestle и Carlsberg), Communisis и Konica Minolta Marketing Services.

Освен с гореизброените интеграторни компании, Димеко МЖ работи ежедневно и с други интернационални и локални рекламни агенции.

снимка димеко и интегратори

f

За нас

Ние смятаме, че всеки и всичко трябва да бъде различно и нестандартно, защото Ние можем да превърнем Вашите неосъществени идеи в реалност, защото нашата цел е:
Да Имате Могъщ Ефект Който Осъществяваме

sales@dimeko.com

+359 89 8667790

Пон - Пет: 09:30 - 18:30

Съб - Нед: Затворено