Имейл: sales@dimeko.com

Blog

Какво стои зад името FSC®?

Със сигурност сте чували това име, когато става въпрос за екологични и устойчиви практики в дърводобива. Съкращението всъщност идва от Forest Stewardship Council®, независима и неправителствена организация. Тя има за цел насърчаване на отговорното управление на горите по света. 

Ние вярваме, че правилният начин за правене на бизнес е този, който не вреди на останалите. Поради тази причина, ние използваме материали с FSC® C 150230 сертификат при заявка от клиента. Така знаем, че не допринасяме за унищожаването на горите или замърсяването на планетата. Всичките ни продукти са напълно рециклируеми. 

Със сигурност спазването на екологичните норми може да бъде досадно или да ви се струва излишно, но ако искаме след 50, 100 или 200 години все още да има производство, устойчивото развитие е единственият начин. 

В Димеко се опитваме да гледаме напред и да оставим на бъдещите поколения същата планета, която получихме ние, а защо не и по-добра. Ние вярваме в екологичното и устойчивото развитие, затова използваме само материали сертифицирани от FSC®. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

f

За нас

Ние смятаме, че всеки и всичко трябва да бъде различно и нестандартно, защото Ние можем да превърнем Вашите неосъществени идеи в реалност, защото нашата цел е:
Да Имате Могъщ Ефект Който Осъществяваме

sales@dimeko.com

+359 89 8667790

Пон - Пет: 09:30 - 18:30

Съб - Нед: Затворено